top of page

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

VVS-montör - 1-2 års erfarenhet

Körkort B

 

Om jobbet

VVS-montör sökes! 

 

Vill du vara med i ett familjärt företag som värnar om sina anställda? I rollen som VVS:are hos oss är det viktigt att du har vilja och förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi söker därför dig som är ordningsam och strukturerad i ditt arbete samt gillar att förvalta och vårda kundkontakter.

 

 

Värme och Sanitet är ett bolag med stora ambitioner och hos oss kommer du göra allt från servicearbeten till större entreprenader. Vi är belägna i Huskvarna, men chans finns att även jobba på andra orter. Hos oss erbjuds en trygg arbetsplats i ett stabilt bolag. Vi arbetar mot framtiden med tydliga mål och sunda värderingar, hos oss finns därför möjlighet till vidareutveckling. 

 

Kompetenskrav:

Säker Vattenutbildning

B-körkort

 

Det är meriterande att ha behörighet inom elarbeten, kylteknik och licenssvetsning, men inget krav. 

 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och har du även tidigare erfarenhet av att vara arbetsledare är det ett stort plus. Vi lägger dock stor vikt vid personlighet och välkomnar alla ansökningar om krav på utbildning och körkort uppfylls. 

 

 

Omfattning: Heltid.

Tillträde omgående

Ansök till:  jobbansokan@varme-sanitet.se

VD Värme & Sanitet i Huskvarna AB

Värme & Sanitet i Huskvarna är ett auktoriserat VVS företag som grundades 1987. Nu söker vi dig som vill vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Har du bakgrund från en affärsdrivande roll i VVS branschen och vill ta ditt nästa kliv?

 

Om rollen

Som VD har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften i verksamheten. Uppdraget handlar om att leda tillväxtresan, där du är högst drivande i att skapa strategi och affärsplan som du sedan realiserar tillsammans med dina medarbetare.

Uppdraget innebär:

  • Att leda och utveckla verksamheten utifrån uppsatta mål och värdegrunder

  • Att driva marknad- och affärsutvecklingsarbetet

  • Organisations- och medarbetarutveckling

  • Att legala krav uppfylls inom ex ekonomi, arbetsmiljö och arbetsrätt

  • Kvalitets- och hållbarhetsarbete

 

Rollen har både operativa och strategiska inslag vilket möjliggör en intressant och dynamisk vardag för dig som gillar det breda perspektivet. Ditt team består i dagsläget av 12 engagerade medarbetare.

 

Erfarenheten

Vår framgång bygger på dina djupa kunskaper om marknad och affärsutvecklingen från VVS branschen el liknande. Vi söker dig med god förmåga att skapa bra relationer med kunder, medarbetare, styrelse och andra viktiga intressenter för att driva en effektiv verksamhet.

Som person är du drivande med ett genuint intresse för människor och utveckling. Vi söker en handlingskraftig och prestigelös ledare som har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du motiveras av att vara en del i ett familjärt och entreprenöriellt bolag.

Som VD har du förmåga att leda dig själv, prioritera, ta initiativ och arbeta självständigt utifrån våra gemensamma mål.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en stabil och välmående verksamhet med engagerade medarbetare. Grunden är lagd och det finns mycket goda förutsättningar för lönsam tillväxt. Vi har vuxit mycket senaste året och ser med tillförsikt på framtiden.

I den här rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Om Värme & Sanitet i Huskvarna AB

Värme & Sanitet i Huskvarna AB är ett familjeföretag i tredje generationen inom VVS-branschen grundat 1987 och har vår huvudsakliga marknad inom Jönköpings län. Vi är auktoriserad VVS-installatör och godkänd enligt branschreglerna för Säker Vatten och är återförsäljare/installatör för värmepumpar.

Med bred och gedigen kunskap gör vi det där extra till dig som kund. Vi är rustade för alla förekommande arbeten inom värme och sanitet med engagerade och drivna medarbetare som hjälper dig med både nyinstallationer och service. 

Vi ingår i en familjeägd koncern som 2023 omsatte 3,3 miljarder och finns representerade med verksamheter i södra Sverige. Tillsammans är vi drygt 260 medarbetare varav Värme & Sanitet sysselsätter 12 medarbetare.

Joah -  Isak
bottom of page